13.04.2024 / 11:00 h / 11:00H / Kazalište Antonio Gandusio
13.04.2024 - 16.04.2024 / 18:00H / Kazalište Antonio Gandusio
13.04.2024 - 16.04.2024 / 20:15H / Kazalište Antonio Gandusio
18.04.2024 / 11:00 h / 11:00H / Kazalište Antonio Gandusio
18.04.2024 / 17:00 h / 17:00H / Dom kulture
18.04.2024 - 23.04.2024 / 18:00H / Kazalište Antonio Gandusio
18.04.2024 - 19.04.2024 / 20:00H / Kazalište Antonio Gandusio
19.04.2024 / 16:00 h / 16:00H / Grad
19.04.2024 - 20.04.2024 / 18:00H / Kazalište Antonio Gandusio
20.04.2024 / 18:55 h / 18:55H / Kazalište Antonio Gandusio
Obrazovanje

Ana Ugarković rođena je u Sisku. Maturirala je u Albuquerqueu, New Mexico, SAD i završila četverogodišnji studij grafičkog dizajna na Instituto Europeo di Design u Milanu. Radila je kao grafički dizajner u Italiji, Hrvatskoj i Švicarskoj te u Master of Arts, Design Studies i Design Labu pri Central Saint Martins Collegeu u Londonu na raznim interdisciplinarnim projektima. Paralelno je skupljala kuharsko iskustvo stažirajući po raznim restoranima u Londonu. Po povratku u Hrvatsku 2002. uglavnom se bavi svim aspektima gastronomije (kuhanje, pisanje i food styling). Od rujna 2004. urednica je gastro-rubrike u časopisu Viva. Od 2002. sudjeluje u emisiji “Kruške i jabuke”(HRT, 3 sezone), pa “Život uživo”. Od 2006. glavna je protagonistica kulinarskog reality showa Kod Ane (Nova TV, HRT). Autorica više knjiga o kulinarstvu: Danas kuham 1-2, Nešto slatko, Jesen, zima, Kod Ane 1-5 (recepti iz TV emisije Kod Ane). Vlasnica i voditeljica gastro prostora Mali Bar u Zagrebu, 2012.-2023. Od 2023. vodi kulinarske radionice u vlastitoj kući u Istri.

Subotom, od 10.30 do 14.30 sati

Mjesto: OPG Cul di Leme, Mrgani 28 A, Mrgani

Participacija: 50,00 eura

Broj polaznika radionice je ograničen na 11 polaznika.

Info i prijave: 841 246 / 095 211 6578

Partneri